Jadrolinija
Obnovljen dječji kutak na brodu Dubrovnik
21.3.2018.
Rijeka, 21.3. - U sklopu redovitog godišnjeg remonta broda „Dubrovnik“ obnovljen je dječji kutak. Brod „Dubrovnik“ održava međunarodnu liniju s Italijom na relaciji Dubrovnik – Bari, a ove godine s plovidbom kreće 28. ožujka iz Dubrovnika.

Posebno se ističe uređenje dječjeg kutka na brodu, a sve u sklopu projektu „Jadrolinija – prijatelj djece“. Male putnike sigurno će veseliti kutak koji je opremljen najnovijim didaktičkim predmetima. „Jadrolinija – prijatelj djece“ projekt je namijenjen najmlađim putnicima, kako bi im putovanje prošlo brže i zabavnije. Do sada je Jadrolinija s dječjim kutcima opremila ukupno osam brodova te dvije agencije, a s opremanjem se nastavlja i dalje.

IMG_0997

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se