Jadrolinija
Jadrolinija dočekala rekordnog 12-milijuntog putnika
19.12.2017.
Split, 18.12. - Danas je u Gradskoj luci Split organiziran prigodan doček 12-milijuntog putnika Jadrolinije u 2017. godini. Time je postavljen dosad nezabilježeni prometni rekord u jednoj godini u 70 godina dugoj povijesti Jadrolinije. Rekord je bio još i važniji, jer je razloga za slavlje imala i Lučka uprava Split, koja je po prvi puta ostvarila promet od pet milijuna putnika, a sretna putnica bila je gospođa Vesna Kurtić, koja već desetak godina živi na Braču. Jubilarni putnik Jadrolinije je Alfred Dominis, student iz Postire, koji je u splitsku luku stigao u liniji Supetar – Split na brodu „Marjan“ po zapovjedništvom kap. Žarka Kursara.

Ovom prilikom od strane predsjednika Uprave Jadrolinije Davida Sopte uručena mu je prigodna nagrada, putovanja na Jadrolinijinoj međunarodnoj liniji po izboru za dvije osobe i automobil. „Osim ponekog kratkog prekida zbog loših vremenskih prilika tijekom svih ovih godina nisam imao problema kod putovanja brodovima Jadrolinije, zadovoljan sam i brojem linija kad je Brač u pitanju“, kazao je Dominis. Predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta naglasio je kako je promet vozila i putnika ove godine rastao po prosječnoj stopi od 7 posto, što je izuzetno ostvarenje, koje je na kraju rezultiralo i okruglom brojkom od 12 milijuna putnika u jednoj godini. 

jadrolinija_putnici24
jadrolinija_putnici36

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se