Jadrolinija

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Prihvaćanjem ove Izjave o zaštiti osobnih podataka dajete svoju suglasnost Jadroliniji Rijeka za prikupljanje, obrađivanje, i korištenje Vaših unijetih osobih podataka, pohranjenih u zbirci osobnih podataka Jadrolinije, u svrhu mogućeg zasnivanja radnog odnosa. 

Vaše osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internet stranice prikupljamo i  koristimo isključivo za vlastite potrebe i u skladu s ovom izjavom, odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama, uključujući, ali ne ograničavajući se na Uredbu o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka 2016/679 od 27. travnja 2016. godine. 

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na pristup i informacije o Vašim osobnim podacima, dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka ako su osobni podaci nepotpuni, netočni ili neažurni ili ako njihova obrada nije u skladu s propisima. Nadalje, imate pravo na ograničenje obrade podataka, pravo na prenosivost podataka, pravo na podnošenje prigovora voditelju obrade ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka ukoliko smatrate da su povrijeđena Vaša prava zajamčena propisima o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju opoziva (uskrate) ove izjave Jadrolinija Rijeka će brisati Vaše osobne podatke iz zbirke osobnih podataka.

Jadrolinija Rijeka će u zbirci osobnih podataka Vaše podatke čuvati u razdoblju od 3 godine, a sve zahtjeve vezane uz ispravak, dopunu, brisanje osobnih podataka, ostvarivanje prava u obradi osobnih podataka ili obavijest o opozivu dane privole možete pisanim putem uputiti Voditelju obrade osobnih podataka:
 a) na adresu Riva 16, 51000 Rijeka, s naznakom: "za Voditelja zbirke osobnih podataka"
 b) na mail adresu zastita.podataka@jadrolinija.hr

Voditelj zbirke osobnih podataka
Ana Klarić, dipl.iur.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se