Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja za brzobrodske linije.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Jadrolinija prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresu, poštanski broj, mjesto, državu, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona, spol, pomoć pri ukrcaju) u okviru naše internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni (primjerice za prodaju putne karte). Vaše osobne podatke Jadrolinija koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim Hrvatskom Telekomu d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110 Zagreb, u svrhu plaćanja putem T PayWay te na zahtjev ovlaštenih državnih organa.

Stranice Jadrolinije na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola. SSL zaštitno kodiranje, tehnologija je zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica Jadrolinije.

Internetske stranice Jadrolinije sadrže linkove na druge web stranice koje nisu u vlasništvu Jadrolinije. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te Jadrolinija ne preuzima odgovornost za sadržaje tuđih stranica.

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Jadrolinije, kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Pravo na informaciju o osobnim podacima te ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na adresu Jadrolinija, Rijeka, Riva 16 ili na mail adresu booking@jadrolinija.hr.

       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se