Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja za brzobrodske linije.
Profil organizacije

brod_ploviJadrolinija je društvo za linijski pomorski prijevoz putnika i tereta sa stoljetnom tradicijom.  Osnovana je 20. siječnja 1947. godine u Rijeci, a nasljednica je raznih udruživanja malih brodara obalne plovidbe još od 1872. godine.

Povezivanjem otoka s kopnom na hrvatskoj strani Jadrana, Jadrolinija ostvaruje svoju osnovnu zadaću. Djelatnost Jadrolinije, prijevoz putnika i vozila, izrazito je sezonskog karaktera i pod velikim utjecajem turizma.  

Tri velika trajekta: Marko Polo, Dubrovnik i Zadar održavaju međunarodne linije s Italijom (Ancona i Bari).

U tri plovna područja – riječkom, zadarsko-šibenskom i splitsko-dubrovačkom, otoke s kopnom povezuju ukupno 34 trajekta, 9 brzih brodova i 4 klasična putnička broda.

Pravovremenu nabavku putne karte ili informaciju o redu plovidbe, Jadrolinija omogućuje svojim gostima još u njihovom mjestu boravka preko vrlo razgranate prodajne mreže u mnogim zemljema: Italiji, Njemačkoj, Sloveniji, BiH, Poljskoj Francuskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji i Australiji.

Osim u agencijama, informacije se mogu dobiti i preko internetske stranice www.jadrolinija.hr. Turisti iz Europe, nakon dugog putovanja automobilom svoj odmor na Jadranu mogu započeti na brodovima Jadrolinije, uz udoban smještaj, nezaboravan doživljaj i siguran prijevoz do željenog odredišta.

U 2016. godini Jadrolinija je prevezla 11,4 milijuna putnika i 2,8 milijuna vozila sa svojom flotom od 50 brodova (3 velika putnička trajekta za međunarodne linije, 34 trajekta u lokalnom putničkom prometu, 10 katamarana i 3 klasična broda) ukupnog kapaciteta oko 3 900 vozila i 30 000 putnika. 
 
Brodovi tijekom ljetne sezone obavljaju preko 600 polazaka dnevno, a najfrekventnije linije održavaju se kontinuirano 24 sata.


 
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se