Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja za brzobrodske linije.
 Javna nabava

Jadrolinija, društvo za linijski i pomorski prijevoz putnika i tereta, Rijeka, Riva 16, sukladno odredbi članka 3. stavak 1 točka 3 obveznik je Zakona o javnoj nabavi. 
 
Nabavna služba Jadrolinije, zadužena je za nabavku roba i usluga za kompletan sustav Jadrolinije, a u okviru Nabavne službe djeluje Odjel javne nabave, koji provodi jedinstven sustav Javne nabave za potrebe svih sektora Jadrolinije, te ostvaruje ciljeve jedinstvenog sustava Javne nabave: koordinirano provođenja postupka Javne nabave, sklapanje Ugovora o javnoj nabavi te osiguranje jednakog tretmana svih sudionika u procesu Javne nabave. 
U organizacijskom smislu Nabavna služba, odnosno Odjel javne nabave sastavni su dio Tehničkog sektora Jadrolinije, obzirom da se najveći dio troškova nabavke roba i usluga (rezervni dijelovi, motorna ulja, remonti brodova, sigurnosna oprema, konopi, brodske boje...) ostvaruju u okviru Tehničkog sektora. Takav ustroj Nabavne službe i Odjela javne nabave omogućuje poboljšanje efikasnosti procesa nabave, odnosno ostvarenje ciljeva nabave: 
  • utvrđivanje potreba za određenom vrstom roba (rezervni dijelovi, gorivo, mazivo, boje potrošna roba) 
  • odabir dobavljača temeljem provedenih postupaka Javne nabave 
  • postizanje najnižih cijena za određenu vrstu roba te najboljih uvjeta plaćanja 
  • realizacija i praćenje Ugovora o Javnoj nabavi 
  • cikluse narudžbe i naručene količine 
  • izradu cjenika po provedenim Javnim nadmetanjima 
  • vođenje evidencije dobavljača  

Članak 5.C Zakona o javnoj nabavi - Zabrana sklapanja Ugovora

Jadrolinija Rijeka je razvrstana među obveznike javne nabave temeljem članka 3. stavka 1. točke 3. Zakona o javnoj nabavi (N.N. 110/07, 125/08), te članka 12. Uredbe o popisu obveznika primjene Zakona o javnoj nabavi (N.N. 83/09), te kao javni naručitelj objavljuje popis gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi, iz razloga utvrđenih u članku 5.c stavku 1. Zakona o javnoj nabavi: 
 
U smislu članka 5.c. Zakona o javnoj nabavi, Jadrolinija nema gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.

Objave u Narodnim novinama

Objave u Narodnim novinama o nadmetanjim Jadrolinije Rijeka možete pogledati na web stranici Objava javne nabave.

Na On-line popisu objava u desnom uglu ekrana kliknite na "na formular traži" i u rubrici Naziv naručitelja upišite Jadrolinija Rijeka kako biste dobili popis svih objavljenih natječaja.

Naziv naručitelja, internet adresa, referentni CPV brojevi sadržani su u svakoj pojedinačnoj objavi javne nabave.

Informacije o svakom objavljenom postupku javne nabave mogu se dobiti na telefon: 051/666-154, faks: 051/499-000, adresa elektroničke pošte: javna.nabava@jadrolinija.hr.

Na zahtjev natjecatelja, koji se natječu za poslove nabave javnih radova, roba i usluga, Odjel za javnu nabavu može izdati Potvrdu o urednom izvršenju Ugovora.

       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se