Jadrolinija
Online Booking
Jadrolinija i Novi list: Natječaj za fotografiju za kalendar Novog lista
28.9.2017.
Povodom obilježavanja 70 godina Jadrolinije, Novi list i Jadrolinija pozivaju zainteresirane da dostave fotografije s motivima brodova Jadrolinije te tako prenesu vlastiti doživljaj odmora kao i sve ostale motive vezane za Jadroliniju duž obale i otoka.

Trenuci čekanja i ispraćaja brodova, pristajanja i isplovljavanja, uživanja na palubama, pogledi na prekrasne otoke i obalu, samo su neki od motiva koji obilježe gotovo svako putovanje brodom. Podijeli ih s nama!

Stručna komisija pregledat će i ocijeniti sve pristigle fotografije te izdvojiti dvadeset i četiri, koje će potom predstaviti na tiskanim i internetskim stranicama Novoga lista te omogućiti čitateljima i drugima da izaberu trinaest fotografija po svom izboru. Izabranih trinaest fotografija (od predloženih dvadeset i četiri) za koje pristigne najviše glasova, bit će nagrađeno od strane Novog lista s netto 1.000 kuna (ukupno 13.000 kuna) te objavljeno u kalendaru za 2018. godinu koji će čitatelji Novog lista dobiti na dar 6. prosinca ove godine.

Prijave na natječaj moraju sadržavati:

- podatke o autoru (ime i adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela)
- naziv fotografije

Fotografije dostaviti:

- u formatu 30 x 21 cm
- 300 dpi
- tif ili kvalitetan jpg
- na CD-u ili DVD-u u omotnici na adresu: Novi list, natječaj za fotografiju, Zvonimirova 20a, 51000 Rijeka ili na e-mail: natjecaj@novilist.hr

Prijave i fotografije treba dostaviti najkasnije do 17. listopada ove godine.

       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se