Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja

 

 • dubravka
  Odmor počinje na brodu
 • DSC09099_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1103_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1034_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1477_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1592_2
  Odmor počinje na brodu
 • 028_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1146_3
  Odmor počinje na brodu
 • 26_2
  Odmor počinje na brodu
    

JADROLINIJA_logo_veliki

Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Dobro došli na putovanja bijelom flotom Jadrolinije!


oglas-web2-2
 
Saznaj više o akciji!
 
Info Centar


Brod „Krk“ svečano priključen floti Jadrolinije

Rijeka, 2. listopada - U luci Valbiska na otoku Krku održana je svečanost primopredaje i krštenja novoizgrađenog Jadrolinijinog putničkog broda „Krk“, trećeg trajekta u seriji od četiri ista naručena od Jadrolinije u Uljanik Brodogradilištu.

Brod „Krk“ jedinstven je po tome što nema jednu, već dvije kume, hrvatske taekwondo olimpijke Anu i Luciju Zaninović koje su prisustvovali svečanosti i simbolično pustile brod u plovidbu riječima: „Brode, dajemo ti ime Krk i tebi i tvojoj posadi želimo mirno more i sigurnu plovidbu!“

Svečanosti su prisustvovali i predstavnik Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture kapetan Zvonimir Laurenčić, pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Primorsko-goranske županije Nada Milošević, gradonačelnik Krka Darijo Vasilić, gradonačelnik Cresa Kristijan Jurjako, direktor Uljanik brodogradilišta Silvan Kranjc, predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac te ostali uvaženi uzvanici.

51. brod u bijeloj floti Jadrolinije namijenjen je prijevozu putnika i vozila na lokalnim trajektnim linijama. Svoje prve putnike prevest će na liniji Valbiska – Merag pod zapovjedništvom Damira Oparova. M/T „Krk“, ro-ro putnički brod, kapaciteta je 616 putnika i 145 osobnih vozila. Na brodu se nalazi klimatizirani salon, modernog interijera te kapaciteta 322 putnika. M/T „Krk“ je opremljen hidrauličnim rampama za ukrcaj i iskrcaj vozila, a u odnosu na brodove s pomičnim palubicama, garaža ispod glavne palube, kapaciteta 34 vozila, omogućuje brži ukrcaj i iskrcaj što logistički povećava učinkovitost broda. Uz pozitivan ekonomski i ekološki aspekt novogradnje, zadovoljeni su i maksimalni standardi sigurnosti. M/T „Krk“ je, kao i drugi brodovi iz ove serije, prilagođen osobama s invaliditetom kojima su na raspolaganju pristupne rampe za prolaz stepenicama do salona te posebne sanitarije na glavnoj palubi. 

DSC00064
otkrivanje-ploce-broda
mt-krk

   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka
Hrvatska
tel: +385 51 666 111
fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Savska 32, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se