Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja
 • dubravka
  Odmor počinje na brodu
 • DSC09099_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1103_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1034_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1477_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1592_2
  Odmor počinje na brodu
 • 028_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1146_3
  Odmor počinje na brodu
 • 26_2
  Odmor počinje na brodu
    

JADROLINIJA_logo_veliki

Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Dobro došli na putovanja bijelom flotom Jadrolinije!


naslovna
 
Koliko ste zadovoljni prvim kontaktom s osobljem Jadrolinije?


Koliko ste zadovoljni urednošću broda?


Info Centar


Jadrolinija se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana migranata

Rijeka, 17. prosinca - Jadrolinija će se pridružiti akciji obilježavanja Svjetskog dana migranata u četvrtak, 18.12., a u organizaciji neprofitne organizacije „Centar za mirovne studije“.

S obzirom da većina migranata umire utapanjem, zemlje Mediterana predložile su da jedna od akcija obilježavanja uključuje isticanje zastava brodova na pola stijega i oglašavanje brodskih sirena. Jadrolinija će se spuštanjem zastava Jadrolinije na pola stijega i oglašavanjem brodskih sirena točno u podne na brodovima u lukama simbolično pridružiti obilježavanju ovog dana.

Na Svjetski dan migranata planira se održati niz akcija i odati počast svim poginulim osobama koje su izgubile svoj život pokušavajući doći do Europske unije. 

Trudnica prevezena izvanrednom plovidbom "Tina Ujevića"

Split - 7. studenog 2014. - Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je sinoć, 6. studenog u 23.08 sati posredstvom Županijskog dojavnog centra 112 Split, poziv za hitan medicinski transport trudnice s otoka Hvara u Split te je Središnjica s Lučkom kapetanijom Split, odnosno nadležnom Lučkom ispostavom Stari Grad pokrenula akciju hitnog medicinskog transporta u koordinaciji sa ŽC 112 Split.

Budući da su vremenski uvjeti na moru u vrijeme dojave bili nepovoljni za isplovljavanje plovila Kapetanije i Ispostave, a niti helikopterski transport nije bio moguć zbog olujnih udara juga, Središnjica je u koordinaciji s Jadrolinijom organizirala medicinski transport trudnice u pratnji djelatnika hvarske Hitne medicinske pomoći trajektom „Tin Ujević“, koji je kao najsigurnije transportno sredstvo angažiran u izvanrednu plovidbu iz Staroga Grada za Luku Split, kamo je pristao jutros u 2.43 sata, odakle je trudnica u daljnje medicinsko postupanje prevezena u KBC Split, čime je ova akcije uspješno okončana.

Čestitike svim sudionicima akcije, a posebno posadi našeg trajeka „Tin Ujević"! Čestitke roditeljima djevojčice kojima želimo sretan i brz povratak kući.

 

Brod „Mljet“ svečano priključen floti Jadrolinije

Rijeka, 14. studenoga - U Rijeci je održana svečanost krštenja i primopredaje novoizgrađenog Jadrolinijinog ro-ro putničkog broda „Mljet“, četvrte novogradnje u seriji, naručenih od Jadrolinije u Uljanik Brodogradilištu.

Ovim je uspješno završen projekt u vrijednosti od 32 milijuna eura što predstavlja veličinu investicije izgradnje četiri broda za lokalne trajektne linije. Uključivanjem broda „Mljet“ u flotu, Jadrolinija završava jednu etapu u modernizaciji flote čime se povećava efikasnost poslovanja i jača konkurentnost Društva te unapređuje usluga prema putnicima. Sve navedeno omogućit će Jadroliniji da se uspješno nosi s izazovima europske tržišne utakmice u godinama koje dolaze.

Kapacitet broda „Mljet“ je 616 putnika i 145 osobnih vozila. Na brodu se nalazi klimatizirani salon kapaciteta 322 putnika te hidraulične rampe za ukrcaj i iskrcaj vozila. Brod zadovoljava maksimalne standardne sigurnosti, a kao i sve novogradnje iz ove serije, osobama s invaliditetom na raspolaganju su pristupne rampe za prolaz stepenicama do glavnog salona. Riječ je o 51. brodu u bijeloj floti Jadrolinije, a namijenjen je prijevozu putnika i vozila na lokalnim trajektnim linijama.

Svečanosti održanoj u salonu novog trajekta prisustvovali su premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, hrvatska olimpijka Snježana Pejčić - kuma broda „Mljet“, direktor Uljanik Brodogradilišta Silvan Kranjc, predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac i ostali uvaženi predstavnici lokalne zajednice, poslovni partneri i zaposlenici Jadrolinije.

snjezana-pejcic
mt-mljet-1
   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka
Hrvatska
tel: +385 51 666 111
fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Savska 32, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se