Jadrolinija

Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja
Online Booking
Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Od 01.01.2015. linija Valbiska (Krk) - Lopar (Rab)Od 01.01.2015. putujte s nama na liniji Valbiska (Krk) - Lopar (Rab)
 
Info Centar


PREDSTAVLJEN PROJEKT „E-JADROLINIJA: JADROLINIJA PO MJERI PUTNIKA“

Rijeka, 27.2.2015. - Projekt „E-Jadrolinija: Jadrolinija po mjeri putnika“ danas su u Rijeci predstavili predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac i član Uprave Marko Čičin-Šain, a prezentaciji su prisustvovali Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, pomoćnik ministra Igor Butorac, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, ravnatelj Agencije za obalni linijski pomorski promet Ivan Franičević te ostali uvaženi uzvanici.

Po prvi put u pomorskom prometu u Hrvatskoj uvodi se princip „ENC“ uređaja. Riječ je o mogućnosti otvaranja prepaid računa, a ovim projektom Jadrolinija staje uz bok svjetskim liderima u pomorskom prijevozu putnika i vozila.

Naime, s početkom ožujka otočani će na svoje otočne iskaznice moći uplatiti željeni novčani iznos (otvoriti prepaid račun) te se s iskaznicom ukrcavati na brodove Jadrolinije bez kupnje karte u agenciji što je dosad bilo moguće samo za otočane koji imaju pravo na besplatan prijevoz. Projekt u prvoj fazi kreće s trajektnim linijama Split – Supetar, Zadar – Preko i Biograd – Tkon, a do kraja ožujka bit će primijenjen na sve linije koje održava Jadrolinija.

Za mjesec travanj najavljena je opcija otvaranja prepaid računa za neotočane te je premijerno predstavljen novi brend Jadrolinije, kartica „Jadrolinija2Go“. Radi se o beskontaktnoj kartici kojom putnik koristi uplaćena novčana sredstva za plaćanje putne karte prilikom ukrcaja na brodu. Ovu će karticu, čiji moderan izgled predstavljaju grafički stilizirane linije koje održava Jadrolinija, sve fizičke i pravne osobe moći zatražiti u agencijama Jadrolinije početkom travnja te time uživati pogodnost direktnog ukrcaja na brod.

Zaključno, kao dio projekta „E-JADROLINIJA: JADROLINIJA PO MJERI PUTNIKA“, krajem svibnja odnosno prije početka turističke sezone, Jadrolinija će omogućiti online kupnju karata za trajektne linije, koja je dosada bila moguća samo za katamaranske linije.

 „Riječ je o čitavom nizu aktivnosti kojima će se u narednom periodu unaprijediti usluge koje Jadrolinija pruža svojim putnicima. Projekt će rezultirati smanjivanjem redova čekanja u agencijama i gužvi na pristaništima, lakšim i bržim ukrcajem, dodatnim komoditetom za sve putnike, a slijedom navedenog konkurentnom, modernom i efikasnijom Jadrolinijom“, istaknuo je predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac.

jadrolinija-2-goklanac_hajdas-doncic_cicin-sain

Jadrolinija se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana migranata

Rijeka, 17. prosinca - Jadrolinija će se pridružiti akciji obilježavanja Svjetskog dana migranata u četvrtak, 18.12., a u organizaciji neprofitne organizacije „Centar za mirovne studije“.

S obzirom da većina migranata umire utapanjem, zemlje Mediterana predložile su da jedna od akcija obilježavanja uključuje isticanje zastava brodova na pola stijega i oglašavanje brodskih sirena. Jadrolinija će se spuštanjem zastava Jadrolinije na pola stijega i oglašavanjem brodskih sirena točno u podne na brodovima u lukama simbolično pridružiti obilježavanju ovog dana.

Na Svjetski dan migranata planira se održati niz akcija i odati počast svim poginulim osobama koje su izgubile svoj život pokušavajući doći do Europske unije. 

Trudnica prevezena izvanrednom plovidbom "Tina Ujevića"

Split - 7. studenog 2014. - Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je sinoć, 6. studenog u 23.08 sati posredstvom Županijskog dojavnog centra 112 Split, poziv za hitan medicinski transport trudnice s otoka Hvara u Split te je Središnjica s Lučkom kapetanijom Split, odnosno nadležnom Lučkom ispostavom Stari Grad pokrenula akciju hitnog medicinskog transporta u koordinaciji sa ŽC 112 Split.

Budući da su vremenski uvjeti na moru u vrijeme dojave bili nepovoljni za isplovljavanje plovila Kapetanije i Ispostave, a niti helikopterski transport nije bio moguć zbog olujnih udara juga, Središnjica je u koordinaciji s Jadrolinijom organizirala medicinski transport trudnice u pratnji djelatnika hvarske Hitne medicinske pomoći trajektom „Tin Ujević“, koji je kao najsigurnije transportno sredstvo angažiran u izvanrednu plovidbu iz Staroga Grada za Luku Split, kamo je pristao jutros u 2.43 sata, odakle je trudnica u daljnje medicinsko postupanje prevezena u KBC Split, čime je ova akcije uspješno okončana.

Čestitike svim sudionicima akcije, a posebno posadi našeg trajeka „Tin Ujević"! Čestitke roditeljima djevojčice kojima želimo sretan i brz povratak kući.

 

Red plovidbe 01.01. - 28.05.2015. & 28.09. - 31.12.2015.
Red plovidbe za vansezonu 2015. pronađite OVDJE.
   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka
Hrvatska
tel: +385 51 666 111
fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Savska 32, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se