Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja
Info Centar


Jadrolinija sudjelovala na sajmu „Plavo-zeleno Fiumanka EXPO"

Rijeka, 15.6.2015. Jadrolinija je ove godine, kao tradicionalni sponzor regate Fiumanka, sudjelovala na sajmu "Plavo-zeleni Fiumanka EXPO". Sajam se održavao u Rijeci, na lokaciji Molo longo, 12. i 13. lipnja. S obzirom da je ideja Sajma povezivanje Fiumanke s projektima i inicijativama iz područja održivog razvoja, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, Jadrolinija je predstavila svoje plavo-zeleno poslovanje sljedećim činjenicama:

  • Jadrolinija danas za svoje brodove koristi najčišće gorivo, eurodizel s manje od 0,01% sumpora, čime zadovoljava u svijetu najstrože ekološke standarde;

Jadrolinija godišnje zbrine:

  • preko 800 tona različitih vrsta ulja i maziva
  • preko 4 tone filtera za ulje na brodovima
  • ·oko 10 tona zauljenih voda iz radionica
  • preko 4 tone različitih materijala, sredstava i tkanina za brisanje i upijanje
  • 8 tona papira i kartona
  • skoro 2 tone električne i elektroničke opreme koja sadrži opasne komponente
  • Jadrolinija posluje sukladno razrađenom Planu gospodarenja otpadom sukladno normama i zakonima Europske unije
fiumanka_2015
JADROLINIJA PRELAZI NA LJETNI RED PLOVIDBE I NAJAVLJUJE ONLINE PRODAJU KARATA ZA TRAJEKTNE LINIJE
Split, 28.5. -  Od petka, 29. svibnja pa sve do 27. rujna 2015. godine Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe s pojačanim brojem putovanja na najfrekventnijim linijama. Ljetni red plovidbe za lokalni pomorski promet dostupan je ovdje.

Kao najveću novost za putnike, početkom lipnja, Jadrolinija će omogućiti kupnju karata za sve trajektne linije putem službene internetske stranice. Ovime se nastavlja projekt E-Jadrolinija u sklopu kojeg su prethodno u siječnju uvedene otočne iskaznice, početkom travnja usluga prepaid računa za otočane te u svibnju predstavljena Jadrolinija2Go kartica za sve ostale korisnike usluga. Napomenimo kako je za mogućnost otvaranja prepaid računa iskazan veliki interes otočana i ostalih putnika, ali i korisnika usluga iz inozemstva, pogotovo vikend gostiju iz Italije, Slovenije i Njemačke. Glavna prednost korištenja ove usluge je dodatan komoditet za putnika, smanjivanje redova čekanja u agencijama, lakši i brži ukrcaj otočana te jednostavnija procedura ukrcaja za poslovne korisnike.

Sve informacije u vezi reda plovidbe, dnevne servisne informacije kao i zahtjeve za otvaranje prepaid računa i Jadrolinija2Go karticu moguće je pronaći na 
www.jadrolinija.hr.

   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se