Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja
Info Centar


Jadrolinija opremila kutak za djecu u čekaonici agencije Split

Split, 23.2.2016. - U Jadrolinijinoj agenciji za prodaju karata u Splitu postavljen je kutak za djecu. Inicijativa Udruge Senzori naišla je na pozitivne reakcije u Jadroliniji koja je ponosna što će jedna od najvećih agencija dočekati početak nove turističke sezone s novitetom za svoje male putnike. Ovo je prvi u nizu dječjih kutaka u sklopu projekta „Jadrolinija – prijatelj djece“ kojim će se djeci i roditeljima nastojati prikratiti vrijeme čekanja na brod ali i uljepšati trenutke plovidbe na neke od udaljenijih destinacija.

kutak_1

Jadrolinija se priključuje obilježavanju Međunarodnog dana migranata

Rijeka, 17.12. - Dana 18. prosinca obilježava se Međunarodni dan migranata još od kada je Generalna skupština UN-a 1990. godine usvojila Konvenciju za zaštitu svih migranata radnika i članova njihovih obitelji. Na inicijativu Centra za mirovne studije, Jadrolinija će se i ove godine pridružiti obilježavanju ovog dana na način da će se svi brodovi točno u podne oglasiti sirenama i spustiti zastave na pola jarbola u znak žalosti za sve one koji su izgubili svoje živote u potrazi za sigurnim domom.

JADROLINIJA DOČEKALA POVIJESNOG 10-MILIJUNTOG PUTNIKA
Rijeka, 30.10. - Jadrolinija je danas u luci Valbiska na otoku Krku prilikom pristajanja broda „Brač“ na liniji Merag – Valbiska simbolično obilježila 10-milijuntog u 2015. godini. Ovo predstavlja povijesni uspjeh za Društvo jer je po prvi puta prijeđena brojka od 10 milijuna putnika u jednoj kalendarskoj godini. Povratnim putovanjem i smještajem na međunarodnoj liniji po izboru za dvije osobe nagrađen je 10-milijunti putnik Marko Letić s Lošinja koji je ovom prigodom izjavio: „Vozač sam hitne pomoći i svakodnevno se vozim Jadrolinijinim brodovima, i po danu i ponoći, i po svakakvim vremenskim uvjetima. Tu su ljudi koji rade svoj posao, kapetani su dobri, posada je dobra i uvijek su tu da nam pomognu. Ovaj put sreća je bila na mojoj strani.“

10mln_putnik_jadrolinija
'Modri kavez' prikazan u garaži Marka Pola
Split, 24.10.U subotu, 24.10. u garaži Jadrolinijinog broda „Marko Polo“ održana je premijera prvog hrvatskog dokumentarnog filma o pomorcima „Modri kavez“, redateljice Brune Bajić. Osvrt novinarke Slobodne Dalmacije pročitajte ovdje.
modri_kavez
Jadrolinijina časnica Tihana Bralić dobitnica nagrade „Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine“

Poreč, 14.10. - U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma dodijeljene su turističke nagrade najboljim destinacijama, subjektima i pojedincima. Na manifestaciji je sudjelovalo više od tisuću sudionika iz hrvatskog turističkog sektora.

Jadrolinijina djelatnica Tihana Bralić, časnica plovidbene straže I nagrađena je u sklopu dodjele nagrada „ČOVJEK KLJUČ USPJEHA U TURIZMU – DJELATNIK GODINE“ u kategoriji „Djelatnik u pomorskom prijevozu“.

Podijeljeno je ukupno 28 nagrada u sedam kategorija, a nagrade su uručili ministar turizma Darko Lorencin, potpredsjednica Vlade Milanka Opačić, potpredsjednik Vlade Branko Grčić, ministar zdravlja Siniša Varga, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar financija Boris Lalovac, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, direktor Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher te istarski župan Valter Flego.

Popis svih nagrađenih dostupan je ovdje.

Iskrene čestitke našoj djelatnici Tihani kao i svim nagrađenima!

dani_turizma
Jadrolinija na Rijeka Nautic Showu
Rijeka, 25.9. - Jadrolinija je sudionik Rijeka Nautic Showa, sajma nautike koji će se održati u Rijeci na prostoru Gata Karoline Riječke od 25. do 27. rujna 2015. godine. Svoja plovila, proizvode, usluge i različitu opremu za brodove i njihove vlasnike predstavit će 70-ak izlagača.

Službeno otvorenje sajma održat će se u petak, 25.9. u 11:00 sati uz brojne uzvanike i atraktivne prateće programe za posjetitelje. Radno vrijeme sajma je u petak od 11:00 do 20:00 sati, u subotu od 9:00 do 20:00 sati, a u nedjelju od 9:00 do 18:00 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje je 10 kuna i može se kupiti na ulazu u sajam.

ri_sajam_2015
Jadrolinija sudjelovala na sajmu „Plavo-zeleno Fiumanka EXPO"

Rijeka, 15.6.2015. Jadrolinija je ove godine, kao tradicionalni sponzor regate Fiumanka, sudjelovala na sajmu "Plavo-zeleni Fiumanka EXPO". Sajam se održavao u Rijeci, na lokaciji Molo longo, 12. i 13. lipnja. S obzirom da je ideja Sajma povezivanje Fiumanke s projektima i inicijativama iz područja održivog razvoja, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, Jadrolinija je predstavila svoje plavo-zeleno poslovanje sljedećim činjenicama:

  • Jadrolinija danas za svoje brodove koristi najčišće gorivo, eurodizel s manje od 0,01% sumpora, čime zadovoljava u svijetu najstrože ekološke standarde;

Jadrolinija godišnje zbrine:

  • preko 800 tona različitih vrsta ulja i maziva
  • preko 4 tone filtera za ulje na brodovima
  • ·oko 10 tona zauljenih voda iz radionica
  • preko 4 tone različitih materijala, sredstava i tkanina za brisanje i upijanje
  • 8 tona papira i kartona
  • skoro 2 tone električne i elektroničke opreme koja sadrži opasne komponente
  • Jadrolinija posluje sukladno razrađenom Planu gospodarenja otpadom sukladno normama i zakonima Europske unije
fiumanka_2015
   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se