Jadrolinija

Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja

 
Online Booking
Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Info Centar


DOKTORIRAO ANTE MRVICA

Rijeka, 28.4.2015. - Obranom doktorske disertacije pod naslovom „Racionalizacija pomorskog povezivanja kopna i otoka te otoka međusobno u Republici Hrvatskoj“ dana 28. travnja 2015. godine na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci mr. Ante Mrvica, Jadrolinijin rukovoditelj linija završio je poslijediplomski sveučilišni studij Pomorstvo, smjer Logistika i menadžment u pomorstvu i prometu. Tim je činom stekao akademski stupanj doktora znanosti iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, znanstvenog polja tehnologije prometa i transporta. Povjerenstvo za obranu činili su: dr. sc. Pančo Ristov, docent Pomorskog fakulteta u Splitu, predsjednik Povjerenstva, dr. sc. Pavao Komadina, redoviti profesor Pomorskog fakulteta u Rijeci, mentor, te dr. sc. Alen Jugović, izvanredni profesor Pomorskog fakulteta u Rijeci, komentor.


ante.mrvica
PREDSTAVLJEN PROJEKT „E-JADROLINIJA: JADROLINIJA PO MJERI PUTNIKA“

Rijeka, 27.2.2015. - Projekt „E-Jadrolinija: Jadrolinija po mjeri putnika“ danas su u Rijeci predstavili predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac i član Uprave Marko Čičin-Šain, a prezentaciji su prisustvovali Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, pomoćnik ministra Igor Butorac, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, ravnatelj Agencije za obalni linijski pomorski promet Ivan Franičević te ostali uvaženi uzvanici.

Po prvi put u pomorskom prometu u Hrvatskoj uvodi se princip „ENC“ uređaja. Riječ je o mogućnosti otvaranja prepaid računa, a ovim projektom Jadrolinija staje uz bok svjetskim liderima u pomorskom prijevozu putnika i vozila.

Naime, s početkom ožujka otočani će na svoje otočne iskaznice moći uplatiti željeni novčani iznos (otvoriti prepaid račun) te se s iskaznicom ukrcavati na brodove Jadrolinije bez kupnje karte u agenciji što je dosad bilo moguće samo za otočane koji imaju pravo na besplatan prijevoz. Projekt u prvoj fazi kreće s trajektnim linijama Split – Supetar, Zadar – Preko i Biograd – Tkon, a do kraja ožujka bit će primijenjen na sve linije koje održava Jadrolinija.

Za mjesec travanj najavljena je opcija otvaranja prepaid računa za neotočane te je premijerno predstavljen novi brend Jadrolinije, kartica „Jadrolinija2Go“. Radi se o beskontaktnoj kartici kojom putnik koristi uplaćena novčana sredstva za plaćanje putne karte prilikom ukrcaja na brodu. Ovu će karticu, čiji moderan izgled predstavljaju grafički stilizirane linije koje održava Jadrolinija, sve fizičke i pravne osobe moći zatražiti u agencijama Jadrolinije početkom travnja te time uživati pogodnost direktnog ukrcaja na brod.

Zaključno, kao dio projekta „E-JADROLINIJA: JADROLINIJA PO MJERI PUTNIKA“, krajem svibnja odnosno prije početka turističke sezone, Jadrolinija će omogućiti online kupnju karata za trajektne linije, koja je dosada bila moguća samo za katamaranske linije.

 „Riječ je o čitavom nizu aktivnosti kojima će se u narednom periodu unaprijediti usluge koje Jadrolinija pruža svojim putnicima. Projekt će rezultirati smanjivanjem redova čekanja u agencijama i gužvi na pristaništima, lakšim i bržim ukrcajem, dodatnim komoditetom za sve putnike, a slijedom navedenog konkurentnom, modernom i efikasnijom Jadrolinijom“, istaknuo je predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac.

jadrolinija-2-goklanac_hajdas-doncic_cicin-sain

Red plovidbe 01.01. - 28.05.2015. & 28.09. - 31.12.2015.
Red plovidbe za vansezonu 2015. pronađite OVDJE.
   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se