Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja

 

 • baner-web-duzobalna-5
 • baner-web-duzobalna-3
 • duzobalna1
 • baner-web-duzobalna-4
 • baner-web-duzobalna-2
 • dubravka
  Odmor počinje na brodu
 • DSC09099_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1103_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1034_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1477_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1592_2
  Odmor počinje na brodu
 • 028_2
  Odmor počinje na brodu
 • IMG_1146_3
  Odmor počinje na brodu
 • 26_2
  Odmor počinje na brodu
    

JADROLINIJA_logo_veliki

Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Dobro došli na putovanja bijelom flotom Jadrolinije!


oglas-web2-2
 
Saznaj više o akciji!
 
Info Centar


Floti Jadrolinije priključen novi brod M/T „Brač“

Rijeka, 11. srpnja 2014. - Održana je svečanost primopredaje novoizgrađenog Jadrolinijinog ro-ro putničkog broda „Brač“, drugog trajekta u seriji od četiri ista naručena od Jadrolinije u brodogradilištu Uljanik. Čast da bude kuma novom Jadrolinijinom trajektu pripala je hrvatskoj paraolimpijki Ani Sršen čime Jadrolinija nastavlja s projektom četiri priznate hrvatske sportašice kao prve dame odnosno kume četiriju novogradnji. „Velika mi je čast biti kuma Jadrolinijinom brodu „Brač“. Posebno mi je drago što će „Brač“, na početku svoje plovidbe, povezivati dva otoka i time doprinijeti njihovom razvoju te omogućiti bolji život otočnom stanovništvu. Ono što bih posebno htjela istaknuti, i ovom prilikom se zahvaliti, su posade Jadrolinije, koji osim redovnih linija, obavljaju izvanredna putovanja i u svakom trenutku, a posebno onda kada je najpotrebnije, služe otočnom stanovništvu. Brode dajem ti ime „Brač“, želim ti dugu plovidbu, i mirno more tebi i posadi“, naglasila je Ana Sršen prilikom obraćanja uzvanicima.

MT „Brač“ prve će putnike prevesti na liniji Valbiska – Merag pod zapovjedništvom Ladislava Miculinića. Kapacitet broda je 616 putnika te 145 osobnih vozila, s klimatizirani salonom kapaciteta 322 putnika. 50. brod u bijeloj floti Jadrolinije opremljen je hidrauličnim rampama za ukrcaj i iskrcaj vozila, a namijenjen je prijevozu putnika i vozila na lokalnim trajektnim linijama.

Svečanosti održanoj u salonu novog trajekta, uz brojne uzvanike, nazočili su i pomoćnik Ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Igor Butorac, predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac, direktor Uljanik brodogradilišta d.d. Silvan Kranjc, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenica Župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić te uvaženi predstavnici lokalne zajednice. Lučki kapelan Apostolata mora Riječke nadbiskupije Luka Lučić blagoslovio je brod i poželio pomorcima i putnicima mirno more i dugu plovidbu. 

ana-srsen
mt-brac
Svečano primopredan trajekt „Kornati“

U Rijeci je održana svečanost krštenja i primopredaja novoizgrađenog Jadrolinijinog ro-ro putničkog broda „Kornati“. Događaju održanom u salonu novog trajekta nazočili su Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik uprave Jadrolinije Alan Klanac, direktor Uljanik brodogradilišta d.d. Silvan Kranjc, predstavnici lokalne uprave i samouprave te mnogobrojni partneri i poslovni suradnici nacionalnog putničkog brodara. Čast da bude kuma novom Jadrolinijinom trajektu pripala je hrvatskoj olimpijki Janici Kostelić.

M/T „Kornati“ je novogradnja broj 503, prvi trajekt u seriji od četiri ista naručena od Jadrolinije u brodogradilištu Uljanik. M/T „Kornati“ je ro-ro putnički brod, kapaciteta 616 putnika te 145 osobnih vozila, a na brodu se nalazi klimatizirani salon kapaciteta 322 putnika. Brod je opremljen hidrauličnim rampama za ukrcaj i iskrcaj vozila. M/T Kornati 49. je brod u bijeloj floti Jadrolinije. Namijenjen je prijevozu putnika i vozila na lokalnim trajektnim linijama, a ukupna vrijednost četiri nova trajekta koji će u 2014. godini osnažiti flotu Jadrolinije iznosi 32 milijuna eura.

Četirima novim Jadrolinijinim trajektima imena su dali građani putem ankete koja je protekle zime bila postavljena na službenim internetskim stranicama Jadrolinije, a ostala tri broda zovu se Krk, Brač i Mljet.

janica-kostelic

mt-kornati-2
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka
Hrvatska
tel: +385 51 666 111
fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Savska 32, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se