Jadrolinija

Kamo? Kamo želite putovati?Kada? Datum putovanjaTko? Tko putuje?

Online karta može se kupiti najkasnije 24 sata prije polaska putovanja
Online Booking
Pretraživanje reda plovidbe
Pretraživanje ...
Pretraživanje
U rezultate pretraživanja bit će uključeni samo polasci na odabrani datum
Od 01.01.2015. linija Valbiska (Krk) - Lopar (Rab)Od 01.01.2015. putujte s nama na liniji Valbiska (Krk) - Lopar (Rab)
 
Info Centar


Jadrolinija se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana migranata

Rijeka, 17. prosinca - Jadrolinija će se pridružiti akciji obilježavanja Svjetskog dana migranata u četvrtak, 18.12., a u organizaciji neprofitne organizacije „Centar za mirovne studije“.

S obzirom da većina migranata umire utapanjem, zemlje Mediterana predložile su da jedna od akcija obilježavanja uključuje isticanje zastava brodova na pola stijega i oglašavanje brodskih sirena. Jadrolinija će se spuštanjem zastava Jadrolinije na pola stijega i oglašavanjem brodskih sirena točno u podne na brodovima u lukama simbolično pridružiti obilježavanju ovog dana.

Na Svjetski dan migranata planira se održati niz akcija i odati počast svim poginulim osobama koje su izgubile svoj život pokušavajući doći do Europske unije. 

Trudnica prevezena izvanrednom plovidbom "Tina Ujevića"

Split - 7. studenog 2014. - Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je sinoć, 6. studenog u 23.08 sati posredstvom Županijskog dojavnog centra 112 Split, poziv za hitan medicinski transport trudnice s otoka Hvara u Split te je Središnjica s Lučkom kapetanijom Split, odnosno nadležnom Lučkom ispostavom Stari Grad pokrenula akciju hitnog medicinskog transporta u koordinaciji sa ŽC 112 Split.

Budući da su vremenski uvjeti na moru u vrijeme dojave bili nepovoljni za isplovljavanje plovila Kapetanije i Ispostave, a niti helikopterski transport nije bio moguć zbog olujnih udara juga, Središnjica je u koordinaciji s Jadrolinijom organizirala medicinski transport trudnice u pratnji djelatnika hvarske Hitne medicinske pomoći trajektom „Tin Ujević“, koji je kao najsigurnije transportno sredstvo angažiran u izvanrednu plovidbu iz Staroga Grada za Luku Split, kamo je pristao jutros u 2.43 sata, odakle je trudnica u daljnje medicinsko postupanje prevezena u KBC Split, čime je ova akcije uspješno okončana.

Čestitike svim sudionicima akcije, a posebno posadi našeg trajeka „Tin Ujević"! Čestitke roditeljima djevojčice kojima želimo sretan i brz povratak kući.

 

Red plovidbe 01.01. - 28.05.2015. & 28.09. - 31.12.2015.
Red plovidbe za vansezonu 2015. pronađite OVDJE.
   
   
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka
Hrvatska
tel: +385 51 666 111
fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Savska 32, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se